Læs mere om hvem vi er og hvorfor vi har startet denne solbrille webshop herunder

Først og fremmest er vi mega passioneret omkring solbriller. Vi elsker solbriller! Forelskelsen i solbriller stammer fra da jeg som barn solgte solbriller på kræmmermarkeder og bytorve med med min far. Jeg stod som lille dreng og vejledte voksne mennesker i hvilke solbriller der passede bedst til dem. Jeg vidste meget om solbriller, om modellerne og jeg var dygtig til at sælge dem. Jeg kan derfor sige at vi har over 20 års erfaring i køb og salg af solbriller.

Webshoppen her har vi startet, da vi synes at det skal være nemt at købe billige solbriller året rundt. Ikke kun om sommeren når der er kræmmermarked, for når man kører bil i vintersolen eller skal på solferie og har brug for et par solbriller uden for den danske solbrille sæson, er det ikke altid nemt at opstøve et par fede solbriller til en billig pris. Vi har alligevel også solbrillerne på lager året rundt og derfor kunne vi lige så godt sælge dem uden for kræmmermarkeds sæsonen også.

Alle solbriller vi sælger er med UV400 filter, der gør at dine øjne er beskyttet mod solens UV stråler, som er skadelige for dine øjne. Alle solbrillerne er også CE godkendte. Selvom vores briller er billige, beskytter de dine øjne lige så godt som dyre mærkevare solbriller, der kan koste over 1000 Kr.
Dette er f.eks. blevet testet af Rigshospitalets øjenklinik i Glostrup. Hos os køber du gode solbriller til en billig pris. Så er der råd til at købe flere par, så man har lidt at skifte med.
Hvis man er kommet til at smide sine gamle væk eller har fået ødelagt dem, så springer man heller ikke budgettet på at erhverve sig et par nye. Hos os er lavpris i højsædet og kvaliteten er absolut i orden til prisen.

I vores webshop vægter vi brugervenlighed og kundeservice højt. Vi har derfor lavet webshoppen således at et køb er så nemt som muligt. Man kan selv vælge udleveringssted og vores returløsning gør det nemt at returnere en vare. Vores kundeservice står altid til rådighed, det er bare at sende en mail til info@billigsolbrille.dk så får du hurtigt et svar.

Jeg håber at du får en god oplevelse med dit køb i vores webshop og skulle du have spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med din ordre så tøv ikke med at kontakte os.

Solskinshilsner fra
Daniel
Indehaver af BilligSolbrille.dk