Wayfarer solbrillens historie
8. januar 2019

Aviator solbrillens historie

Aviator modellen også kaldet pilotbrillen blev udviklet i 1936 af Bausch & Lomb men som sælges under navnet Ray-Ban. Modellen blev udviklet til at beskytte piloters øjne, mens de fløj. Denne nye mere elegante brille som havde et metal stel, glas med en konveks overflade og et mere elegant design, fik den forældede flyvebrille udfaset.

Aviator solbrillen blev mere populære og var ikke kun for piloter og militær folk, den blev allemands eje. Den populære solbrille med de dråbe formede glas, kender stort set alle. I 1970erne og 80erne blev det populært at have disse solbriller i alle mulige forskellige farvet stel og dette er stadig tidens trend. I dag ser man aviator solbriller i mange forskellige farvet stel og med flotte spejlglas, i forskellige farver. En gammel klassiker som stadig er på mode.

Her hos BilligSolbrille.dk elsker vi Aviator modellen. Den er ligesom den kendte Wayfarer model, en unisex model der passer stort set alle. Så hvis du vil købe den gamle klassiker, er vores webshop et godt sted at søge. Vi har mange forskellige farver og varianter, til en rigtig lav pris.

Se alle vores Aviator solbriller her

SPAR 10% PÅ DIT KØB!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkupon der trækker 10% af prisen på din næste ordre. Ved at modtage nyhedsbrevet får du mails med rabatter, nyheder og gode tilbud. !
    TILMELD
    Jeg har læst og accepterer webshoppens Privat Politik