Aviator solbrillens historie
6. september 2018
Billige solbriller beskytter lige så godt mod UV stråler som de dyre.
20. februar 2019

Wayfarer solbrillens historie

Wayfarer solbrillen blev opfundet af amerikaneren Raymond Stegeman i 1952. Ja du læste rigtigt! 1952. Denne solbrille er en klassiker, der er blevet solgt i millioner af former og farver.

Wayfarer solbrillerne blev taget godt imod af Hollywoods kendte og kæmpe stjerner som Madonna og Muhammad Ali gik med dem. Ray-Ban som producerer den originale Wayfarer solbrille, lavede en kontrakt således at wayfarer solbrillen blev vist i mere end 60 film og tv shows mellem 1982-1987. Dette gjorde solbrille modellen meget populær over hele verden.

Film som Blues Brothers, gjorde også solbrillen populær og cool. Solbrillen blev et stort hit i 1980erne og Michael Jackson bar solbrillen på sin Bad World Tour, hvilket siger lidt om at denne solbrille, var elsket af nogle af de største stjerner.

Wayfarer modellen findes idag i et utal af variationer.

Wayfarer modellen er stadig en af de mest populære modeller og den vi sælger flest af. De findes i mange forskellige farver, med mørke eller farvet glas og med forskelligt farvet spejlglas. Det er en unisex model der passer til de fleste mennesker og et rigtig godt valg hvis, man er lidt usikker på hvilken slags solbrille man kan bære. De fleste kan bære en Wayfarer solbrille.

Se hele vores udvalg af billige og flotte modeller her

SPAR 10% PÅ DIT KØB!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkupon der trækker 10% af prisen på din næste ordre. Ved at modtage nyhedsbrevet får du mails med rabatter, nyheder og gode tilbud. !
    TILMELD
    Jeg har læst og accepterer webshoppens Privat Politik