Wayfarer solbrillens historie
8. januar 2019

Billige solbriller beskytter lige så godt mod UV stråler som de dyre.

Har man en forestilling om at dyre solbriller er bedre til at beskytte øjnene mod solens farlige UV stråler, tager man fejl.

En test foretaget af øjenklinikken Kennedy Centret i Glostrup viser at de billige solbriller blokkerer UV strålerne lige så godt som solbriller til over 1000kr.

Der er ikke nogen grund til at købe de dyre briller, hvis man bare er på udkig efter et par solbriller, med optimal uv-beskyttelse

Joaquim Torner Jordana, Optometrist

Kilde: Artikel Søndagsavisen

Når et par solbriller koster så meget, så er det som regel brandet man betaler for. Der findes selvfølgelig solbriller i forskellige kvaliteter og materialer og her er der forskel på prisen. Men UV beskyttelsen i glassene, er lige så god om du køber de billigste solbriller hos os, eller et par  mærkevare solbriller.

Vores solbriller er:

    • CE mærket.
    • Med UV400 beskyttelse.

Såer det bare op til dig at vurdere, om du vil betale mange hundrede kroner for at der står Gucci, Armani eller noget helt tredje på dine solbriller. Hos billigsolbriller.dk har vi mange fede modeller at vælge i mellem. Alle er CE godkendte og har UV beskyttelse.

SPAR 10% PÅ DIT KØB!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en rabatkupon der trækker 10% af prisen på din næste ordre. Ved at modtage nyhedsbrevet får du mails med rabatter, nyheder og gode tilbud. !
    TILMELD
    Jeg har læst og accepterer webshoppens Privat Politik